Post by chencathemorme on Feb 7, 2022 8:03:22 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator de coduri aur ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Chef - Food Fever 2022 version ▞▞▞
Se mișcă lent, este un joc bun până acum
eu instalez. 99%. Instalare, apoi se încarcă și se oprește din încărcare, apoi trebuie să descarc din nou. L-am descărcat de mai mult de 10 ori, acum încă nu se descarcă. Nu am apucat să joc jocul
Are adăugare și de ceva timp nu funcționează
Dar poți dulce fetiță
Îmi place acest joc. Mă bucur de viața mea
Îmi place acest joc, dar nu mai funcționează după nivelul 35, m-am săturat și l-am dezinstalat
La nivelul 22 nu o putem debloca ..Cred că aceasta este o aplicație nesatisfăcătoare
Nu este cel mai bun, am jucat multe jocuri grozave de gătit, dar nu a fost interesant și nu este complet offline 😟
Îmi place, dar există o mică problemă cu el, care este că nu se descarcă rapid, durează 2-5 ore înainte de a se descărca, ceea ce nu ajută.
Drăguț îl recomand
Hima. sarath. Nair
Este foarte frumos și interesant de jucat, îmi place foarte mult.
Îmi place jocul până când am terminat nivelul 500 de aproape 4 luni și întotdeauna spune că vor veni alte niveluri în curând, dar durează pentru totdeauna. Nu pot să actualizez un joc că nivelurile nu sunt complete chiar și după actualizare
Este un joc foarte bun, dar durează mult timp pentru a trece la nivelul următor
Deși terminasem la numărul 1 din toate evenimentele, DE CE NU AM PRIMIT NICI UN PREMII !! Și, de asemenea, nivelul tău nu ar trebui să fie doar 500, ci ar trebui să fie infinit, astfel încât jocurile tale pot fi mai entuziasmate de a juca !! A trebuit sa iti dau 2 stele pentru asta!! Jocul tău este atât de plictisitor!! La simplu.
Acest joc este un joc pentru copii este un joc foarte super
Ești cea mai proastă și analfabetă persoană care a făcut asta și care nu știe că Gandhiji este un preot al non-violenței, în această aplicație Gandhiji vine în sfârșit și ia un pui și un hot dog. Păcat dacă dai acest lucru uimitor.😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Cooking Chef - Food Fever Arkadne igre dcpl
nu am experienta
Este frumos, dar sunt blocat la nivelul 98 din ultimele 3 zile. Afișează o eroare de conexiune la internet chiar dacă datele mele sunt gratuite sau chiar în zona wifi.
Aplicație bună pentru trecerea timpului
B @ xxx free fire
Îl iubesc atât de mult, dar vreau să fac un upgrade de părerea mea
Este un joc distractiv, dar se repetă atât de mult încât am jucat 243 de nivele De fiecare dată când îți oferă un nou restaurant, te antrenează încet, adăugând mai multe articole și apoi prea multe valuri de același tip înainte de a trece la ceva nou nu există nicio provocare reală sau un motiv pentru a vă optimiza fluxul de lucru, iar dificultatea nu crește, ci continuă să se reseteze
Šéfkuchař - Potravinová horečka Arkády zwmz
Helix Stack Jump ง่ายๆ fkkf
Eu și soțul meu ne jucăm împreună pe telefoane diferite. Am incercat acelasi nivel. Timpul lui de gătit este mai puțin al meu este mai mult. Cum se poate rezolva acest lucru pe telefonul meu?
E bine și nu sunt sigur
Nu-mi plac datele pe care le adunați pe cineva pe care nu-l puteți juca fără să folosiți sub am.nu dați nicio stea
Acest joc este confuz atunci când ești ocupat cu un client care își pregătește mâncarea, celălalt client își ia forța pentru că amândoi obțin același lucru și apoi eșuezi jocul nu este un joc bun.
Cooking Chef - Food Fever እንቅስቃሴ ያለባቸው kakb
Waw îmi place jocul atât de interesant
Îmi place atât de mult acest joc
Acesta nu este un joc bun, fără o perioadă de entuziasm.
prea multe reclame
Joc de gunoi nu funcționează, așa că remediați-l, vă rog, nu pot lăsa datele mele să se irosească
iubesc asta foarte mult
Mai întâi vreau să spun că îmi place această gătit în comparație cu altele.... Este A 1! SINGURA problemă pe care o întâmpin acum este că am ajuns la nivelul 380... woohoo! Dar acum nu mai există niveluri de aproximativ 5 zile. Acesta este sfârșitul? Sau creați mai multe niveluri? Vă rugăm să răspundeți pentru că este un joc minunat, dar nu vreau să repet în continuare nivelurile pe care le-am câștigat deja! Te rog ajuta-ma!!
Îmi place jocul pentru că creează dependență, dar când ajung la nivelul 67, continuă să descarce nivelul. Atunci cp-ul meu se va bloca. nu stiu de ce.